Çanakkale katliamını da sorun Atatürk'ten

Mademki Atatürk'ün vatanını savunmak için yaptıklarını katliam diye göstermeye çalışıyorsunuz; o zaman Kemal Atatürk'ün Çanakkale'de yaptığı işleri de sorgulayın. Sizin mantığınıza göre; Atatürk, Çanakkale'de de katliam yaptı.
Öyle ya; uygar İngiliz-Fransız devletleri vahşi Türkleri Anadolu'dan  bile sürüp çıkarmak için büyük bir sefer düzenlemişlerdi. Mustafa Kemal bunlara karşı ölümüne direndi. Şimdi Kanlı Sırt denilen yerde Atatürk öyle katliam yaptı ki  insanların kanı buradan Saros Körfezi'ne doğru sel olup aktı.
Çanaıkkale'de ölen İngiliz'in, Avustralyalı'nın, Hintli'nin hesabını da Atatürk'ten sorun.
Nasıl olsa bu millet söylediğiniz her yalanı avuçları çatlayıncaya kadar alkışlıyor ya...
Fırsat bu fırsat; 'Çanakkale katliamcısı Atatürk!' yapın bir de... Bülent Arınç bir demeç verip bunun yolunu açsın; Başbakan Erdoğan da arşivini.Avrupa Birliği, AKP'ye yıldızlı pekiyi verecektir, emin olun...

SAKARYA KATLİAMI DA
Bu Atatürk sadece Çanakkale'de katliam yapmadı. 1921'de padişah efendimiz Vahidettin'in dostu Yunanlılar; barbar Türklerin bulunduğu Anadolu'yu ele geçirmek için Polatlı önlerine kadar gelmişlerdi. Bu katliamcı (!) Atatürk tuttu; halkı kandırdı, onlardan asker düzdü; bu askerle zavallı Yunanlıları Sakarya  savaşında katletti.
Yetmedi; bir sene sonra komünist Ruslardan yardım alarak (Bir de bu işi var o Atatürk'ün. Sayın Arınç ve yandaş gazetecileri-tvcileri; 'Komünist Atatürk!' diye bir kampanya başlatsınlar hemen!) Yunan ordusunu  Afyon'da bozdu; çoğunu katlettirdi. Sanıyorum ki Mareşal Fevzi Çakmak planını yapmış bu işin; Atatürk uygulamış; bir baktırıversin Kozmik Oda'ya... (Tıpkı Dersim'deki gibi!..)
Bu konuda Başbakan Erdoğan'dan şöyle bir çıkış bekliyorum: 'Ey Kılıçdaroğlu; bu CHP'yi kuranlar; Çanakkale'de dostumuz batılıları katlettiler; uygar Yunanlıları; Anadolu'nun gerçek sahiplerini Sakarya'da; Dumlupınar'da katlettiler; İzmir'de denize döktüler. Ey CHP bu tarihinizle mutlaka yüzleşin.'  

Rıza Zelyut

 Yazının Devamı....

Hiç yorum yok: